Enkle Eksperttips For Hjemmeforbedringsentusiaster

De fleste tror de vil trenge hjelp med hjemmeforbedringer. Folk starter prosjekter daglig, men klarer ikke å fullføre dem med hell. Hjemmeforbedring har et dårlig rykte som for vanskelig å håndtere. Du kan gjøre enkle endringer i boligen din ganske enkelt ved å merke deg rådene i denne artikkelen.

Skifte maskinvaren i hjemmet ditt som doorknobs, hengsler, trekker, lysarmaturer, etc, kan forvandle et hjem fra en epoke til en annen. Det er en rask og enkel måte å gjøre hjemmet ditt ser nyere og mer oppdatert bare ved å bytte ut disse små detaljene. Børstet nikkel og kobber er flotte nye trender som vil krydre opp utseendet ditt.

Når du begynner å gjøre oppussingen, må du ikke rive ting for fort. Se etter strukturell integritet i vegghulen før du fjerner noe. Hvis det er elektriske ledninger der, kan det være en kostbar feil å fikse.

Tetting av luftlekkasjer er en billig måte å forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt på. Uforseede sprekker og åpninger er en av de viktigste årsakene til varmetap i det gjennomsnittlige hjemmet. Vanlige problemområder inkluderer rundt dører og vinduer, rundt rør, ledninger og kanaler som fører utendørs og rundt innfelte lysarmatur. Bruk caulk til å forsegle små sprekker og utvide sprayskum for større hull og åpninger.

Maksimer oppbevaringsplass for kjøkkenskap. Bruk en platespiller inne i et skap for mindre gjenstander som krydderkrukker. I større skap, bruk hylledelere for å doble lagringsplassen. Stable varer oppå hverandre, for eksempel hermetikk eller eskematvarer. Installer gulv til tak pantry skap. Det viktigste tipset? Bli kvitt alt du ikke trenger eller bruk, for eksempel gamle apparater eller servise. All mat du ikke har tenkt å spise, spesielt hermetikk, kan doneres til din lokale matbank.

Hvis du ønsker at stuen eller sovesalen skal ha en moderne ren følelse til det, velger du å kjøpe en sofa med minimal demping og lange, magre linjer. Velg sofaen i en dristig farge som svart, rød eller beige for å gjøre en uttalelse i ditt område. Du kan kle den opp med noen sebra print eller stripete dekorative puter.

En av de minste forbedringene i hjemmet ditt med størst innvirkning er en dyp rengjøring av huset. Å bruke tiden på å rengjøre hver del av huset ditt vil forbedre den generelle lukten, utseendet og miljøet i hjemmet ditt. En grundig rengjøring blir ofte oversett som en kostnadseffektiv metode for forbedring av hjemmet.

Ikke la entreprenører lure deg til å tro at de kan fullføre prosjekter i urealistiske tidsrammer. De har vanligvis legitime grunner til å ønske å fullføre raskere. Entreprenøren din kan ha flere jobbsteder for å få sine arbeidere til, og hvis de gjør jobben raskt for å komme seg til andre steder, gjør de kanskje ikke det mest flittige arbeidet. Det motsatte kan også være sant. Hvis arbeiderne bruker for mye tid på et prosjekt, prøver de kanskje å belaste deg mer for overtidstimer.

Mange tror at det er for vanskelig å gjøre forbedringer i hjemmet selv. Mange starter på et prosjekt, men klarer ikke å bringe det til nytte. Likevel kan hjemmeforbedring gjøres. Alt du trenger å huske på er de tingene du har lært her, slik at ting går jevnere.